Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty 29. helmikuuta 2024
Voimaantulopäivä 1. maaliskuuta 2024

Tämä tietosuojaseloste kuvaa Alavieskan Apteekin, Keskustie 7, Oulun lääni, 85200 ALAVIESKA, Suomi, sähköposti: alavieskan.apteekki@apteekit.net, puhelin: 08-430 153, käytäntöjä tiedon keräämisessä, käytössä ja luovuttamisessa, kun käytät verkkosivustoamme (https://alavieskanapteekki.fi). (”Palvelu”). Palvelun käyttämällä tai siihen yhteyttä ottamalla suostut tietojesi keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos et suostu näihin ehtoihin, ole hyvä äläkä käytä Palvelua.

Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle ja julkaisemme muutetun tietosuojaselosteen Palvelussa. Muutettu seloste on voimassa 180 päivää siitä, kun muutettu seloste on julkaistu Palvelussa, ja Palvelun käytön jatkaminen tämän ajan jälkeen tulkitaan muutetun tietosuojaselosteen hyväksymiseksi. Suosittelemme siksi, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti.

 

Miten käytämme tietojasi:

Käytämme keräämiämme tietoja sinusta seuraaviin tarkoituksiin:

Hallinnolliset tiedot

Jos haluamme käyttää tietojasi johonkin muuhun tarkoitukseen, pyydämme siihen suostumustasi ja käytämme tietojasi vain saatuamme suostumuksesi ja silloin vain niille tarkoituksille, joille suostumus on myönnetty, ellei laki vaadi meitä toimimaan toisin.

Miten jaamme tietojasi:

Emme siirrä henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, paitsi alla kuvatuissa rajoitetuissa olosuhteissa:

Analytiikka

Vaadimme, että tällaiset kolmannet osapuolet käyttävät siirtämiämme henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on siirretty, eivätkä säilytä niitä kauemmin kuin kyseisen tarkoituksen toteuttaminen vaatii.
Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi seuraavissa tapauksissa: (1) noudattaaksemme sovellettavaa lakia, asetusta, tuomioistuimen määräystä tai muuta oikeudellista menettelyä; (2) pannaksemme täytäntöön kanssamme tekemäsi sopimukset, mukaan lukien tämä tietosuojaseloste; tai (3) vastataksemme väitteisiin, että Palvelun käyttösi rikkoo kolmannen osapuolen oikeuksia. Jos Palvelu tai yrityksemme yhdistetään tai hankitaan toisen yrityksen toimesta, tietosi ovat yksi siirrettävistä omaisuuksista.

 

Oikeutesi:

Soveltuvan lain mukaan sinulla voi olla oikeus päästä käsiksi ja korjata tai poistaa henkilötietosi tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tai vastustaa tietojesi aktiivista käsittelyä, pyytää meitä jakamaan (siirtämään) henkilötietosi toiselle taholle, peruuttaa meille antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus viranomaiselle ja muita sovellettavien lakien mukaisia oikeuksia. Näiden oikeuksien käyttämiseksi voit kirjoittaa meille osoitteeseen alavieskan.apteekki@apteekit.net. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain mukaisesti.
Huomaa, että jos et salli meidän kerätä tai käsitellä tarvittavia henkilötietoja tai peruutat suostumuksen niiden käsittelyyn tarvittaviin tarkoituksiin, et ehkä voi käyttää tai päästä käsiksi palveluihin, joita varten tietojasi pyydettiin.

Evästeet ym.

Lisätietoja siitä, miten käytämme näitä ja valintojasi näihin seurantateknologioihin liittyen, löydät evästekäytännöstämme.

Turvallisuus:

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää ja käytämme kohtuullisia turvatoimia estääksemme tietojesi katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen hallinnassamme. Ottaen huomioon sisäsyntyiset riskit, emme voi kuitenkaan taata absoluuttista turvallisuutta ja näin ollen emme voi taata tai vakuuttaa minkään sinulle siirtämäsi tiedon turvallisuutta ja teet niin omalla vastuullasi.

Valitus / Tietosuojavastaava:

Jos sinulla on kysyttävää tai huolia tietojesi käsittelystä meillä, voit lähettää sähköpostia valitusvastaavallemme Alavieskan Apteekkiin, Keskustie 7, sähköposti: alavieskan.apteekki@apteekit.net. Käsittelemme huolesi sovellettavan lain mukaisesti.

Scroll to Top